Hírek

A MAGÁNYBAN TÖLTÖTT KARANTÉN FELÉR NAPI 15 SZÁL CIGARETTÁVAL

Az Év Irodája podcast soron következő epizódjában dr. Márky Ádám, a Longevity Project orvosigazgatója segítségével betekintést nyerhetünk a koronavírus okozta karantén pszichés hatásaiba.

TOVÁBB
Milyen irodai élet vár ránk a karantén után?

Az Amerikai Járványügy 2019-ben egy emberre nem veszélyes, ámbár fertőző vírussal készített egy kutatást egy new york-i irodaházban. Egy liftgombot fertőztek meg és kimutatták, hogy két óra leforgása alatt az emberek 60%-a megfertőzödött.

TOVÁBB
A koronavírus miatt online díjátadón hirdették ki a 10 éves Az Év Irodája győzteseit

Idén először díjazták a családbarát irodákatis. A 10 éves Az Év Irodája versenyen a független szakértőkből álló zsűri 175 pályázat közül választotta ki a legjobbakat.

TOVÁBB
KÉSZEN ÁLLTOK AZ ÉV IRODÁJA VERSENY TOVÁBBI ESÉLYESEIRE?

Közeleg Az Év Irodája verseny áprilisi online díjátadója. A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben az eseményre. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt.

TOVÁBB
A KORONAVÍRUS TERJED GYORSABBAN VAGY A PLETYKA?

A pletyka egyetemes szinten mindenkit érint. Van, aki mondja, van, aki hallgatja, és van, akiről szól, azaz mindenki részt vesz ebben a hálóban. Így van ez már legalább 40 ezer éve a világ minden pontján.

TOVÁBB
ÚJABB ESÉLYESEKET MUTATUNK AZ ÉV IRODÁJA SHORTLISTRŐL

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben Az Év Irodája verseny díjátadójára. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik az eseményeket.

TOVÁBB
LÁTTAD MÁR AZ ÉV IRODÁJA VERSENY IDEI ESÉLYESEIT?

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben Az Év Irodája verseny díjátadójára. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt.

TOVÁBB
NEW YORKBÓL ADOTT HELYZETJELENTÉST CHRIS COOLEY AZ ÉV IRODÁJA PODCAST MÁSODIK ADÁSÁBAN

Chris eredetileg a márciusi OfficeUP konferencián tartott volna előadást, de az élet közbeszólt. A szervezők azonban nem hagyták annyiban a dolgot, ezért Az Év Irodája podcast második adásában interjút készítettek az Evelo Agency alapítójával.

TOVÁBB
TUDOD MIBEN SEGÍTHET EGY MOOD MANAGER A KORONAVÍRUS IDEJÉN?

Ha kíváncsi vagy, Az Év Irodája podcast első epizódja Neked szól! Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a podcastok, és számos izgalmas témában elmerülhettünk már a műfajnak köszönhetően.

TOVÁBB
A BELVÁROSI KÖZÖSSÉGI TÉR SEGÍTŐ KEZET NYÚJT AZ OTTHONRÓL DOLGOZÓ SZÜLŐKNEK IS

Az elmúlt hónapban, aki csak tehette, már otthonról dolgozott a koronavírus megfékezése és saját, valamint környezete egészségvédelme érdekében.

TOVÁBB
Online hirdetik ki Az Év Irodája és Az Év Családbarát Irodája díjakat

Az elmúlt tíz évben valódi irodaevolúciós folyamat zajlott le Magyarországon, és bár a koronavírus-járvány következtében a többség jelenleg otthonról dolgozik, az így szerzett tapasztalatok után a munkavállalók várhatóan még inkább értékelni fogják a megfelelően kialakított irodai környezetet.

TOVÁBB
HOGYAN FOGUNK DOLGOZNI FÉL ÉV MÚLVA? MI LESZ A HOME OFFICE UTÁN?

Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről! Megérkezett Az Év Irodája podcast! Izgalmas témák mellébeszélés nélkül, ezt ígérik a műsor házigazdái.

TOVÁBB

Listázva 12 / 48 bejegyzés