Hírek

IMÁDJÁK A DOLGOZÓK AZ INFOGROUP ÚJ IRODÁJÁT, AMI SZÉP, PRAKTIKUS, MODERN, MÉGIS OTTHONOS

Közeleg az OfficeUp konferencia, ahol átadják a jubileumi Az Év Irodája díjakat. Amíg az idei indulók izgatottan várják a nagy napot, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal az Bartók Udvarban lévő Infogroup falai mögé tekinthettünk be.

TOVÁBB
AZ OPTIMALIZÁLÁS, A FEJLESZTÉS ÉS AZ INSPIRÁCIÓ JEGYÉBEN KÉSZÜLT EL A TETRAPAK ÚJ IRODÁJA

Közeleg Az Év Irodája verseny eredményhirdetése. Amíg az idei indulók izgatottan várják a nagy napot, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a TetraPak budaörsi telephelyét mutatjuk be Nektek.

TOVÁBB
Kihirdették a Real Estate Awards győzteseit

Kihirdették a 10. Real Estate Awards verseny szakmai kategóriának győzteseit. Az idei év nyertes projektjeinél az egyre látványosabb okosmegoldások, az emberközpontúság és a fenntartható, környezettudatos fejlesztések kerültek előtérbe, amelyek az adott városi szövetbe illeszkedve jelentős közösségi funkciókat is kínálnak.

TOVÁBB
SAJÁT MAGUKNAK ÁLMODTÁK MEG AZ ÚJ IRODÁT A DVM GROUP TERVEZŐI

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Kiss Idát, a DVM group tervezési részleg vezetőjét kérdeztük.

TOVÁBB
MEGVANNAK AZ ÉV IRODÁJA VERSENY SHORTLISTESEI

Hosszú út vezetett a designirodák koncepciójától a második otthont nyújtó terekig, majd az agilis irodákig. Egy évtized alatt a munkakultúra változásával a hazai irodaterek is drasztikus minőségi ugráson estek át, a multinacionális cégek hazai leányvállalatainak irodadesign koncepciói számos esetben az európai irodaközpontok mintájává váltak. Idén 10 éves a nemzetközi szinten is egyedüli, független, munkahelyi környezetre fókuszáló tematikus ingatlanszakmai díj.

TOVÁBB
ÚJ IRODÁVAL LEPTE MEG DOLGOZÓIT A 20 ÉVES ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal az All You Can Move SportPass tulajdonos-ügyvezetője, dr. Mihalik Zsuzsa engedett betekintést a kulisszák mögé.

TOVÁBB
A MUNKAHELY MA MÁR IGAZI ÉLMÉNYKÖZPONTTÁ VÁLT

Pár éve még azt sem tudtuk, hogy mi az a wellbeing, azaz munkahelyi jóllét, most pedig már a munkahelyi élmény is alapvető szemponttá vált egy vonzó, emberközpontú, a modern munkakultúrákat adoptáló iroda esetében. A lényeg, hogy a cégek ne csak bevonzzák, hanem meg is tartsák a tehetségeket.

TOVÁBB
MOHA OSZLOPOK ÉS VIRÁGSZIGETEK KÖZÖTT DOLGOZNAK A STRATIS MUNKATÁRSAI

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Stratis Kft. Szépvölgyi úti iroda felújítását mutatjuk be.

TOVÁBB
Mire jó az Office Branding? Ez lehet a HR-szakma új csodafegyvere!

Az office branding, azaz az irodai márkaépítés egyre fontosabb szerepet kap a vállalatok életében. A HR egyik kiemelt területévé vált, hiszen az elmúlt években a munkahelyi környezet kiemelt szempont a tehetséges szakemberek álláskeresése során. Nem véletlen, hogy március 26-án az OfficeUp konferencia központi témája is az irodai márkaépítés lesz.

TOVÁBB
775 NÉGYZETMÉTERES KONFERENCIATÉR ÉS MÁS IZGALMAK AZ EPAM ÚJ IRODÁJÁBÓL

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét.A nevezőkről szóló cikksorozatunk korábbi részeiből már ismerős Pivot 270 Belsőépítész Stúdió idén több általa tervezett irodát is nevezett a díjra. Most az 1993-ban alapított, USA központú EPAM Systems, Inc. részleteiről meséltek.

TOVÁBB
A DIGIC PICTURES IS INDULT AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Digic Pictures iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítész Stúdió – akik idén több munkájukat is benevezték Az Év Irodája versenyre - avatott be minket a folyamat részleteibe.

TOVÁBB
AZ ALAPÍTÓ HOBBIJA IHLETTE A BANZAI CLOUD IRODÁJÁT

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Banzai Cloud iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítész Stúdió mesélt nekünk a 350 négyzetméteres, 30 munkatársat kiszolgáló irodáról.

TOVÁBB

Listázva 12 / 33 bejegyzés